Invigning lördag 30 oktober

17:00 Kolonin Kyrkogatan 42
17:30 Start guidad vandring framför Tursitbyrån
19:00 Konsert ”Shape and Sounds” på Svea Biografen.

Shape of Sounds

Shapes of Sounds – Skottland/Sverige

Konsert: 30 okt kl.19.30
Plats: Svea Bio- Magasinsgatan 17

Shapes of Sounds är en audiovisuell duo bestående av tecknaren/konstnären Jenny Soep och musikern/kompositören Alexandra Nilsson. De improviserar tillsammans fram ljud och bild i stunden genom att använda akustiska instrument och live-elektronik och genom projicerat digitalt tecknande/målande. Abstrakt, narrativt, ledande och följande, alltid lyssnande och seende.

Jenny Soep är en bildkonstnär som ständigt undersöker möjligheterna i ”livetecknandet”, i publika, intima och utbildande situationer.

instagram: @JennySoep

Alexandra Nilsson är kompositör, ljudkonstnär och musiker. Hon framträder huvudsakligen med trumpet, olika objekt och live-elektronik.

Facebook – https://www.facebook.com/ShapesOfSounds
Instagram – https://www.instagram.com/shapesofsounds
Website – http://www.shapesofsounds.com

Guidad rundvandring

Under festivalen arrangeras guidade turer och konstnärssamtal. Titta gärna in på Turistbyrån (Storgatan 22) eller på Visit Arvika hemsida: www.visitarvika.se/sv/gora/utstallningar för att boka en visning.

Information om verken finns tillgänglig via en QR kod som finns på affischen & flygblad. Scanna koden med din smarta telefon och läs mer alla verk och konstnärer. Flyern hittar du hos Kolonin, Turistbyrån och  butiker i Arvika.